verslag vertrek - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Rik Baan - WaarBenJij.nu verslag vertrek - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Rik Baan - WaarBenJij.nu

verslag vertrek

Door: pa en ma

Blijf op de hoogte en volg Rik

23 Oktober 2007 | Spanje, Madrid

Lieve Rik,

Even een verslag van je eigen vertrek:

We hebben je uitgezwaaid tot je in de vaargoot uit het zicht was. Het water had nauwelijks golven en de zon brak door. Direct daarna zijn we in de auto gesprongen en over het haventerrein naar de boulevard gereden. Daar schrokken we ons naar: onverwacht hoge golven, waar de MS Maartje doorheen sneed en die boot stond daarbij vaak met het steven hoog uit het water op z’n kont! Getver, en jij zat erin!!!!
Met het blote oog konden we weinig zien, maar met ons fototoestel konden we steeds sterk vergrootte foto’s maken en zo konden we de MS Maartje volgen tot langzij de Spaarnediep. Met het fototoestel konden we weer niet zien hoe de MS Maartje gelost werd en dus ook niet of en hoe jij aan boord ging, maar we konden wel zien dat er actie was. Toen de MS Maartje rechtsomkeer maakte, hebben we nog even gewacht of we jouw boot zagen vertrekken, maar er was weinig beweging waar te nemen en na een minuut of 10 zijn we weggereden.

De stemming in de auto was beneden nul, maar natuurlijk heeft Bart op de terugweg de spanning gebroken door te blijven oreren over Sanne, die er echt niet in komt (volgens hem.)
We hebben de weg naar huis treiterend langzaam in de file afgelegd.

• 23 Oktober 2007 - 12:48

Je Broer:

broertje ik kan je inmiddels melden dat ze er serieus niet in komt aangezien ze bij een ander er wel in mag:P:P:P

gr je broer